Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στηρίζει υγειονομικά τους πρόσφυγες της Δομής του Ασημακοπούλου

Συλλογή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης στο Στέκι Σπούτνικ - Διαβάστε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε

Με σύνθημα «Η αλληλεγγύη δεν μπαίνει σε καραντίνα», η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καλεί τους πολίτες να συνδράμουν, στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, στην υγειονομική στήριξη της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας των προσφύγων που λειτουργεί στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

Με σκοπό να προμηθευτούν οι φιλοξενούμενοι στη Δομή με είδη πρώτης ανάγκης όπως αντισηπτικά, μαντιλάκια, γάντια, μάσκες, είδη καθαρισμού κ.λπ., η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καλεί τους πολίτες είτε να καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό που έχει «ανοιχτεί» ειδικά για τον σκοπό αυτό είτε να παραδώσουν το υγειονομικό υλικό στο Στέκι Σπούτνικ.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο του καλέσματος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας:

«Μένουμε Σπίτι, μένουμε όρθιοι αλλά δεν ξεχνάμε τον διπλανό μας. Δεν αφήνουμε κανέναν/καμία μόνο/η σε αυτή την υγειονομική κρίση και στεκόμαστε στο πλευρό των πιο αδύναμων. Για τους λόγους αυτούς, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στηρίζει τους συνανθρώπους μας στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Καβάλας και ζητά από τους όλους/ες να συνδράμουν, όσο μπορούν, για την προμήθεια και αποστολή υγειονομικού υλικού στους πρόσφυγες.

Οι καταθέσεις θα γίνουν στον παρακάτω λογαριασμό:

GR5901100400000004048343562
Αιτιολογία: ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Δικαιούχος: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Επιπλέον, κατόπιν επικοινωνίας, συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (Αντισηπτικά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια, Γάντια, Είδη καθαρισμού (Χλωρίνες)) στο στέκι ΣΠΟΥΤΝΙΚ Αρχελάου 8 (έναντι της αστυνομίας):

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980932828 (Μάρθα) , 6974281434 (Σοφία)

Email: [email protected]

Η υγειονομική κρίση θα περάσει, η Αλληλεγγύη θα παραμείνει».