Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Δράμας προς βουλευτές: Μην μας εμπλέκετε στα κομματικά σας παιχνίδια

Ανακοίνωση-παράκληση των γιατρών και των νοσηλευτών προς «τους Δραμινούς βουλευτές να αφήσουν έξω, από την αρένα της πολιτικής τους ρητορικής και πράξης, τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας»

Με μια λιτή ανακοίνωση, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της Δράμας απευθύνουν έκκληση προς «τους Δραμινούς βουλευτές να αφήσουν έξω, από την αρένα της πολιτικής τους ρητορικής και πράξης, τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας», τονίζοντας ότι «η δική μας αρένα έχει αυτήν τη στιγμή ένα πρωτόγνωρο εχθρό, που λέγεται ιός SARS-COV-2 και μοναδικό μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη μάχη εναντίον του».

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Δράμας

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ως μαχόμενοι γιατροί της πρώτης γραμμής, εν μέσω μίας παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, που δεν έχει τελειώσει ακόμη και που είναι αβέβαιο πότε θα τελειώσει, παρακαλούμε θερμά τους Δραμινούς βουλευτές να αφήσουν έξω, από την αρένα της πολιτικής τους ρητορικής και πράξης, τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας (ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό).

Η δική μας αρένα δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε και χώρο για να παίζονται τα κομματικά τους παιχνίδια και οι προσωπικές τους επιδιώξεις. Η δική μας αρένα έχει αυτήν τη στιγμή ένα πρωτόγνωρο εχθρό, που λέγεται ιός SARS-COV-2 και μοναδικό μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη μάχη εναντίον του.

ΕΜΕΙΣ είμαστε οι θεματοφύλακες της υγείας των Δραμινών πολιτών και αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε. Μην μας εμπλέκεται στα κομματικά σας παιχνίδια. Δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή, από εσάς. Δεν είναι αυτό που μας αξίζει.

Με εκτίμηση
Η πρόεδρος των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας
Κιόρτεβε Παρθένα

*Κεντρική φωτογραφία: proinos-typos.gr