Κavalatino: Ο χορός είναι παντού και θα τον χαρούμε και πάλι με ασφάλεια [βίντεο]

«Θα μπορέσουμε να χορέψουμε πάλι»; Η απάντηση των μελών του Κavalatino με εικόνα και ήχο!

«Θα μπορέσουμε να χορέψουμε πάλι»; Τα μέλη του Κavalatino δίνουν τη δική τους απάντηση μέσα από ένα βίντεο, ενόψει της σταδιακής επανόδου στην κανονική ροή της καθημερινής μας ζωής και στη λειτουργία του Συλλόγου, μετά την κλιμακωτή άρση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Ο χορός είναι μέσα μας, στο σπίτι μας, στην καθημερινότητά μας, στην παρέα, στη βόλτα! Δεν σταματήσαμε να χορεύουμε και τώρα συνεχίζουμε να χαιρόμαστε τον χορό, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους άλλους από τον αόρατο εισβολέα!» αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

Στο βίντεο συμμετέχουν: Κατερίνα Εμμανουηλίδου, Απόστολος Παπαδόπουλος, Αναστασία Τσανουσίδου, Μαρία Μεταλλίδου, Ελένη Μπουμπούνα, Ειρήνη Χατζηανδρέου, Χριστίνα Αξαρλή, Νίκος Νίκου, Νανά Κατσάνη, Σάκης Βήτος, Χρήστος Μπακλατζής, Χρυσόστομος Γρηγοριάδης, Ιωάννα Μίσιου, Μπάμπης Τσούτσας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Καταλίνα Πρεότου, Μαρία Ευθυμίου, Αφροδίτη Μηλιάδου, Χαρά Ράλλη, Δήμητρα Μουστακίδου, Γιώργος Ρουσόπουλος, Βίκυ Μπακλατζή, Ελένη Κοτσικάρη και οι μικροί Στέλιος, Μαριάνθη, Μάμπος και Ντένη.

Δείτε το βίντεο του Kavalatino