Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χατζηχρήστος

Ένας εμβληματικός Ζαχαροπλάστης αλλά και συνδικαλιστής της Καβάλας - Είχε συνδέσει το όνομά του με το «ιστορικό» Ζαχαροπλαστείο ΚΥΨΕΛΗ

Πέθανε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαΐου 2020, σε ηλικία 80 ετών, ο συνταξιούχος Καβαλιώτης Ζαχαροπλάστης Γιώργος Χατζηχρήστος. Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτής του Ζαχαροπλαστείου ΚΥΨΕΛΗ στην Καβάλα το οποίο και «άφησε εποχή»…

Γεννημένος στην Καβάλα στις 7 Ιουλίου 1940 και πατέρας δύο παιδιών, ο Γιώργος Χατζηχρήστος είχε ασχοληθεί ενεργά και με τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση του κλάδου του, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών της Καβάλας. Μετά τη συνταξιοδότησή του χρημάτισε και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Καβάλας.




Την «τέχνη» του ο Γιώργος Χατζηχρήστου «μεταλαμπάδευσε» στον γιο του Θεόδωρο, σήμερα ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων «Αλλοτινό» και νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Καβάλας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου 2020, στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας.