Νοσοκομείο Καβάλας: «Ανοίγουν» τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, αλλά με κανόνες κορονοϊού [αναλυτικά]

Διαβάστε τις οδηγίες της Διοίκησης - Πώς θα «κλείνονται» τα ραντεβού, πώς θα προσέρχεστε και πότε, πώς θα παραλαμβάνετε τις εξετάσεις σας

Με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης και διάδοσης του κορονοϊού, σταδιακά αρχίζει να επανέρχεται σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 οπότε και ξεκινά η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων. Ωστόσο,, καθώς ο «συναγερμός» της πανδημίας δεν έχει ακόμα λήξει, η Διοίκηση του ΓΝΚ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η επίσκεψη των πολιτών στα Εξωτερικά Ιατρεία θα γίνεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες:

Ο προγραμματισμός των ραντεβού θα γίνεται κυρίως διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, και κατ’ εξαίρεση τηλεφωνικά στον αριθμό 2513501700.

Θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο μόνο όσοι πολίτες έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, και θα γίνεται έλεγχος στην πύλη εισόδου.

Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν με ευλάβεια τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Η προσέλευση να γίνεται το πολύ 20 λεπτά πριν την ώρα του προγραμματισμού του ραντεβού τους και χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή τους.
  2. Να τηρούνται οι κανόνες ατομικής υγιεινής και οι προϋποθέσεις κοινωνικής απόστασης.
  3. Η χρήση της μάσκας, μέχρι νεωτέρας οδηγίας, είναι υποχρεωτική.
  4. Μετά την εκτέλεση του ραντεβού παρακαλούμε τους πολίτες να αποχωρούν από το χώρο του Νοσοκομείου για να μην δημιουργείται συνωστισμός, τυχόν αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων υπάρχει δυνατότητα να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.