Δήμος Καβάλας: Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων [φωτογραφίες]

«Αυτοψία» Μουμτσάκη-Δασκαλούδη σε Λύκεια της πόλης ενόψει του «ανοίγματος» της ερχόμενης Δευτέρας 11 Μαΐου 2020

ΟΑντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Θανάσης Δασκαλούδης επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου 2020 σχολικές μονάδες της πόλης, προκειμένου να εξετάσουν επισταμένως τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή επαναλειτουργία τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την επαφή που είχαν με τους διευθυντές των σχολείων, οι εργασίες καθαρισμού των αιθουσών διδασκαλίας ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ στη διάθεση των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, με μέριμνα του Δήμου Καβάλας και του αρμόδιου υπουργείου, βρίσκονται επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών και υλικών καθαριότητας για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Με απόφαση του κ. Μουμτσάκη, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αυξηθεί ο αριθμός των σχολικών καθαριστριών σε όλα τα Λύκεια του Δήμου Καβάλας και όπου κριθεί απαραίτητο θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις, κατόπιν σχετικών υποδείξεων του Νομίατρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Χρήστου Παπαδόπουλου.

Δελτίο Τύπου