Νοσοκομείο Καβάλας: «Στήθηκαν» οι περιορισμοί για τους ασθενείς σε αναμονή [φωτογραφίες]

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ξεκινάει η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και όλα είναι έτοιμα και σύμφωνα με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία ασθενών και προσωπικού

Με την κλιμακωτή άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης και διάδοσης του κορονοϊού, σταδιακά αρχίζει να επανέρχεται σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας και το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ξεκινάει η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, αλλά σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Νοσοκομείου της Καβάλας προχώρησε σε μια σειρά «περιοριστικών» παρεμβάσεων σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες τους οποίους έχει επιβάλλει η Πολιτεία για την προστασία ασθενών και υγειονομικού προσωπικού.

Μερικές από αυτές είναι η σήμανση για να διατηρούνται αποστάσεις από τα γκισέ, περιοριστικές κορδέλες και «απαγορευτικά» στις καρέκλες αναμονής, προκειμένου να μην κάθονται δίπλα δίπλα οι ασθενείς εν αναμονή.

Τα εν λόγω μέτρα θα διατηρηθούν για όσον καιρό απαιτείται, ήτοι όσο διάστημα διατηρείται η απειλή της μετάδοσης του κορονοϊού.