Η καρδιά «πρόδωσε» τελικά τον Δαυίδ Συμεωνίδη!

«Τραγική ειρωνεία» μία από τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του αγαπητού Καβαλιώτη καρδιολόγου σε εκδήλωση με τον Δημήτρη Κρεμαστινό για το πώς «νικάμε τις καρδιοπάθειες»

Πέθανε την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 ο πρώην Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Dr. Δαυίδ Συμεωνίδης. Ο αγαπητός γιατρός της Καβάλας ήταν μόλις 64 ετών.

Ο εκλιπών είχε επίσης διατελέσει εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Καβάλας, από το 1999 έως και το 2010.

Ο Δαυίδ Συμεωνίδης υπέστη προ ημερών έμφραγμα. Διακομίστηκε το Νοσοκομείο της Καβάλας και από εκεί, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ως σοβαρή, σε Νοσκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και κατέληξε.




Μόνον ως «τραγική ειρωνεία» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή του εκλιπόντος καρδιολόγου σε κοινή εκδήλωση προ δύο ετών με τον συνάδελφό του και πρώην υπουργό Υγείας Δημήτρη Κρεμαστινό για την παρουσίαση του βιβλίου του τελευταίου με τίτλο «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες» [διαβάστε περισσότερα εδώ] από όπου και η φωτογραφία:

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός έφυγε από τη ζωή μόλις δυο μέρες πριν, στις 8 Μαΐου 2020.

Η κηδεία του Δαυίδ Συμεωνίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, στις 13:00, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα.