Μακάριος Λαζαρίδης: Ο Δαυίδ Συμεωνίδης έφυγε “πρόωρα”, ενώ είχε πολλά να δώσει…

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Καβαλιώτη καρδιολόγου

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 έφυγε από τη ζωή ο ιατρός-καρδιολόγος, πρώην Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και επί χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος Καβάλας Dr. Δαυίδ Συμεωνίδης [διαβάστε περισσότερα εδώ]. Ο αγαπητός γιατρός της Καβάλας ήταν μόλις 64 ετών.

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, για την απώλεια του Δαυίδ Συμεωνίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τον Δαυίδ Συμεωνίδη, αυτόν τον σπουδαίο επιστήμονα – μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο – που με θλίψη αποχαιρετήσαμε σήμερα, δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά. Τον είχα γνωρίσει, όμως, πριν πολλά χρόνια μέσα από τα ακούσματα που είχα από τους παππούδες μου.

Θα πάμε στον Δαυίδ, έλεγαν! Ήσυχοι και σίγουροι ότι με τις συμβουλές του θα γίνουν καλά. Και όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν.

Επρόκειτο για έναν εξαίρετο ιατρό, έντιμο και ηθικό άνθρωπο, ο οποίος πρόσφερε πολλά στην τοπική κοινωνία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Με τις γνώσεις και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, κατάφερε να σώσει αμέτρητες ζωές και να κοσμεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας από τότε που έκανε το “αγροτικό” του στα χωριά του Παγγαίου μέχρι και την ύστατη ώρα.

Μεγάλη, εξάλλου, ήταν η προσφορά του και από τη θέση του εκλεγμένου νομαρχιακού συμβούλου Καβάλας.

Δυστυχώς, “έφυγε” πρόωρα, ενώ είχε πολλά ακόμα να δώσει.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».