Μπάνιο με… αστυνομικές περιπολίες στις παραλίες για εγκληματικότητα και συνωστισμό [βίντεο]

Επιχείρηση «Μάσκα»: Αστυνομία και Λιμενικό θα πραγματοποιούν ελέγχους και για την εγκληματικότητα και για την κυκλοφορία και για τον συνωστισμό του κόσμου

Με… περιπολίες στις παραλίες θα επιβλέπει η Αστυνομία την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, με το άνοιγμα τον πλαζ, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου 2020 (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

«Δεν φτάνουμε να πάμε και στις παραλίες, βλέπουμε γίνεται πρόβλημα στη ΔΕΗ, πάει η ομάδα ΔΙΑΣ να βάλει σε σειρά τον κόσμο. Έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα, αλλά έχουμε επανέλθει και στην εγκληματικότητα. Αυξάνεται, είχαμε μια ύφεση 40% κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Βλέπουμε ότι έχει αρχίσει να αυξάνεται η μικροεγκληματικότητα. Ήδη έχουμε κάνει συλλήψεις. Στις παραλίες όντως θα υπάρχουν περιπολίες περιμετρικά και θα κάνουν ελέγχους», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Περιμετρικά θα γίνονται έλεγχοι και για την κυκλοφορία και για να μην συνωστίζονται. Στις παραλίες θα αναλάβει και το Λιμενικό με ελέγχους φαντάζομαι, καθώς είναι αρμοδιότητά του», πρόσθεσε.

Μάλιστα, τα νέα καθήκοντα της Αστυνομίας έχουν λάβει άτυπα την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Μάσκα», λόγω των μασκών οι οποίες έχουν γίνει must για την προστασία της υγείας του κόσμου και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ

*Πηγή: dikaiologitika.gr Φωτογραφία: thenewspaper.gr