«Ευχαριστούμε»! Το μήνυμα ευγνωμοσύνης της Καβάλας στους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής» [βίντεο-φωτογραφίες]

Δείτε την πρωτότυπη «εύφημο μνεία» Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Action Team και Panda Creative στους επαγγελματίες που κράτησαν την Καβάλα «όρθια» μέσα στην πανδημία του κορονοϊού

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Ο Κώστας Αντωνιάδης ήθελε με κάποιον τρόπο να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας τους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής», αυτούς που κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού κράτησαν τον νομό Καβάλας «όρθιο»

Ο Αντιπεριφερειάρχης απευθύνθηκε στην εθελοντική ομάδα της Action Team η οποία, με τη «φρεσκάδα» και την πρωτοτυπία των δράσεών της τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει «δείγματα γραφής»-εχέγγυα επιτυχίας μιας καμπάνιας.

Ο επικεφαλής της ομάδας Νίκος Βουγιούκας συνεργάστηκε με το δημιουργικό γραφείο Panda Creative και τον γραφίστα Κυριάκο Αντωνιάδη και έτσι εγένετο… «Ευχαριστούμε»!

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου 2020, με τη βοήθεια ενός γερανοφόρου οχήματος, η «πλάτη» του Διοικητηρίου της Καβάλας «ντύθηκε» με υπερμεγέθη πανό που ξεπερνούν σε ύψος τα 15 μέτρα. Μέσα τους «ξεδιπλώνεται» η καμπάνια «Ευχαριστούμε» στην οποία «πρωταγωνιστούν» έξι (6) Καβαλιώτες που αντιπροσωπεύουν ο καθένας και από ένα από τα επαγγέλματα που δεν σταμάτησαν να εργάζονται μέσα στην «καραντίνα» που επέβαλε η πανδημία του κορονοϊού: Ένας διασώστης του ΕΚΑΒ, μία νοσηλεύτρια-εργαζόμενη στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Καβάλας, ένας ιδιωτικός υπάλληλος-διανομέας, ένας αστυνομικός, μία εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και μία εργαζόμενη-πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ.




Η ανάρτηση του τεράστιου πανό στον τοίχο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είναι η πρώτη «πράξη» της καμπάνιας «Ευχαριστούμε» η οποία θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και διαδικτυακά με την ανάρτηση βίντεο αλλά και φωτογραφιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οπτική ταυτότητα της καμπάνιας «Ευχαριστούμε» υλοποιήθηκε για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς από τον Κυριάκο Αντωνιάδη και την Panda Creative σε συνεργασία με τον Action Team και, εννοείται, με τη συμμετοχή των Καβαλιωτών που φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν για τις ανάγκες της επικοινωνίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ανέλαβε το κόστος της εκτύπωσης των πανό και της ανάρτησής τους.

Οι Καβαλιώτες «πρωταγωνιστές» της καμπάνιας «Ευχαριστούμε»

Δείτε φωτογραφίες από την τοποθέτηση του πανό «Ευχαριστούμε» στον τοίχο του Διοικητηρίου

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του πανό «Ευχαριστούμε», οι «αυτουργοί» του όλου εγχειρήματος Κυριάκος Αντωνιάδης [Panda Creative] και Νίκος Βουγιούκας [Action Team]