Καβάλα: Το ΔΙΑΓΟΡΑΣ στη γραμμή του Βορειοανατολικού Αιγαίου και το καλοκαίρι του 2020

Μια ευχάριστη είδηση για το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος»-Πότε αναμένεται ο πρώτος απόπλους από τον Πειραιά για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και την Καβάλα

Μια ευχάριστη είδηση «κατέπλευσε» στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Kavala Port News, στα θερινά δρομολόγια του 2020 πρόκειται να προστεθεί ακόμη ένα πλοίο, το γνωστό ΔΙΑΓΟΡΑΣ της BLUE STAR FERRIES, μέλους της Attica Group.

Το ΔΙΑΓΟΡΑΣ αρχικά ήταν να μη δρομολογηθεί φέτος στη γραμμή του Βορειοανατολικού Αιγαίου, όμως τελικά τα σχέδια άλλαξαν και έτσι θα είναι και φέτος στη γραμμή όπου ήταν και το 2019.

Το ΔΙΑΓΟΡΑΣ σύμφωνα -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αναμένεται να αποπλεύσει την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 από το λιμάνι του Πειραιά για το Βορειοανατολικό Αιγαίο με τερματικό σταθμό την Καβάλα.

Το πλοίο θα ξεκινήσει νωρίτερα τα θερινά δρομολόγιά του, σε σύγκριση με τα άλλα δύο πλοία όπου θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουνίου 2020. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα μιλάμε για μια σίγουρα μειωμένη κίνηση, αλλά και για μία Καβάλα άκρως κερδισμένη σε εποχές όπου όλα είναι στο ναδίρ.

Ακόμη δεν έχουν οριστεί δρομολόγια και ωρολόγιο πρόγραμμα, αλλά σύντομα θα ανακοινωθούν. Λεπτομέρειες για τα δρομολόγια των πλοίων μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του Ναυτιλιακού Πρακτορείου Μηλιάδη εδώ.

*Πηγή: kavalaportnews.gr