21ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: Έτοιμο και με… υπογραφή

Ένα σχολικό κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών, σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών, φιλικό προς το περιβάλλον και προσβάσιμο σε όλους, κοσμεί πλέον την πόλη

Μια ευχάριστη είδηση για την εκπαιδευτική κοινότητα της Καβάλας. Δύο χρόνια μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση και επέκταση του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας από τον Δήμο και την ανάδοχο εταιρία, το έργο είναι έτοιμο, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές εργασίες.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολου Μουμτσάκη,  ο οποίος εκφράζει την ικανοποίησή του για την παραλαβή του έργου: «Σήμερα στο 21ο Δημοτικό Σχολείο. Κανένα δημοτικό έργο δε μπορεί να συγκριθεί με τη δημιουργία ενός πρότυπου σχολείου. Καταφέραμε να έχουμε ένα σχολικό κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών, σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών. Ένα σχολείο φιλικό προς το περιβάλλον και προσβάσιμο σε όλους. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου , το οποίο εμείς ως νέα δημοτική αρχή, παραλάβαμε οριστικά».

Υπενθυμίζεται ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ με 905.000 ευρώ και αφορούσε στην ανακαίνιση και την προσθήκη κατ’ επέκταση αιθουσών της σχολικής μονάδας. Η ανάδοχος εταιρία ήταν η ΚΟΣΥΝΘΟΣ.