Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη»: Κόντρα στους καιρούς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα

Ένα επιτυχημένο διήμερο αιμοδοσίας το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας-Συγκεντρώθηκαν πάνω από 120 φιάλες αίματος-Νέα αιμοληψία μέσα στο καλοκαίρι

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη» για το αιμοδοτικό διήμερο το οποίο φιλοξενήθηκε στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Σε μια δύσκολη εποχή, με τον κόσμο να είναι επιφυλακτικός μετά την «καραντίνα», συγκεντρώθηκαν πάνω από 120 φιάλες αίματος, οι οποίες θα καλύψουν μέρος των αυξημένων αναγκών για αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο ήταν η παρουσία νέων αιμοδοτών οι οποίοι για πρώτη φορά έδωσαν αίμα για λογαριασμό του Συλλόγου, ενώ νέα αιμοδοτική προσπάθεια, σε συνεργασία και με άλλον αιμοδοτικό σύλλογο, θα επιχειρηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη» ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια και βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, όπως απαιτούν άλλωστε και οι ανάγκες για αίμα.