Αυτές είναι οι φωτογραφίες που κέρδισαν στον διαγωνισμό του Δήμου Θάσου

Δείτε τις 3 φωτογραφίες που ξεχώρισαν από το διαγωνισμό «φωτογραφίζω από το σπίτι μου ό,τι αγαπώ, για να θυμάμαι πάντα ό,τι με έκανε πιο δυνατό»

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας για τις μέρες του αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω του κορονοϊου, που διοργάνωσε ο Δήμος Θάσου και η ΔΗΚΕΘ, με τίτλο «Φωτογραφίζω από το σπίτι μου ό,τι αγαπώ, για να θυμάμαι πάντα ό,τι με έκανε πιο δυνατό» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στην ανακοίνωση του ΔΗΚΕΘ επισημαίνεται ότι «οι μέρες εγκλεισμού που ζήσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν πρωτόγνωρες, όμως μας έδωσαν ένα δυνατό κίνητρο για έμπνευση και δημιουργία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζουμε τις τρεις νικητήριες φωτογραφίες του διαγωνισμού «Φωτογραφίζω από το σπίτι μου ό,τι αγαπώ, για να θυμάμαι πάντα ό,τι με έκανε πιο δυνατό». Η βράβευση των τριών πρώτων νικητών (οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται) αλλά και των υπολοίπων συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό θα γίνει από τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση και σε ημερομηνία που θα σας ανακοινωθεί σύντομα».

Ο Δήμος Θάσου και ο Δήμαρχος Λευτέρης Κυριακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ Γιώργος Κουτσουμανής, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΘ Κώστας Βλαστάρης και η Καλλιτεχνική Συντονίστρια του Δήμου Θάσου Στέλλα Φουρναράκη, ευχαριστούν όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους και να συγχαρούν τους νικητές του διαγωνισμού.