Ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλας-Πρίνου Θάσου: Πότε ξαναρχίζουν τα δρομολόγια

«Επανέρχεται» η πορθμειακή γραμμή με 3 δρομολόγια ημερησίως-Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες

Σύσκεψη για το μείζον θέμα των δρομολογίων στη γραμμή Καβάλας-Πρίνου Θάσου πραγματοποιήθηκε εσχάτως στο Καλογερικό του Λιμένα Θάσου. Στο «τραπέζι τέθηκε και ο προβληματισμός τόσο του δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη σχετικά με την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου για την έναρξη των δρομολογίων.

Ωστόσο αμφότεροι σε τηλεοπτική τους συνέντευξη σε τοπικό κανάλι δήλωσαν επίσημα ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 όπου είναι η και η επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Επίσης τόνισαν ότι το υπουργείο αμέλησε να εξετάσει το παραπάνω θέμα της συγκεκριμένης πορθμειακής γραμμής και ότι τα δρομολόγια θα έπρεπε να είχαν αρχίσει ήδη, καθώς η Καβάλα και η Θάσος σχεδόν 2,5 μήνες ήταν αποκομμένες.

Ο αριθμός των δρομολογίων έως τώρα φαίνεται να είναι 3 ημερησίως, αλλά ακόμα δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις από τις ναυτιλιακές εταιρίες όσον αναφορά τις ώρες απόπλου και κατάπλου των ferry boat.

*Πηγή: kavalaportnews.gr