Κώστας Αντωνιάδης για Μαθητές των Πανελλαδικών: Με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη και ψυχραιμία θα βγείτε νικητές

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας προς τους μαθητές που θα μπουν στη «μάχη» των Πανελλαδικών εξετάσεων

Τις ευχές του για κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα που δίνουν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εκφράζει με μήνυμα τους προς τους μαθητές της 3ης Λυκείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ο Κώστας Αντωνιάδης αφού επισημαίνει ότι η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία στις εξετάσεις, εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές και κυρίως ψυχραιμία τα παιδιά θα βγουν νικητές σ’ αυτή τη δοκιμασία

Ακολουθεί το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

«Αγαπητοί μαθητές,

οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Καλείστε να δώσετε την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας. Της ζωής που δεν αρχίζει ούτε τελειώνει  με την επιτυχία ή την αποτυχία  σ’ ένα διαγωνισμό.

Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι  να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό τον καιρό με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει όλα τα εφόδια, για να βγείτε νικητές.

Με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας και κυρίως ψυχραιμία θα δώσετε αυτόν τον αγώνα και θα βγείτε νικητές.

Σε αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάτε για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εύχομαι επίσης στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή, για να σας στηρίζουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Καλή δύναμη  και καλή επιτυχία»!