Με τις ευχές των γονιών στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Δήμου Καβάλας εν όψει της πρώτης σημαντικής δοκιμασίας των παιδιών στη ζωή τους

Τις ευχές της για καλή επιτυχία και καλή δύναμη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων που σε λίγες ώρες (πλέον) θα περάσουν την πρώτη σημαντική δοκιμασία της ζωής τους, εκφράζει με ανακοίνωση του το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας. Στην ανακοίνωση παροτρύνονται τα παιδιά να κάνουν την προσπάθεια τους με ψυχραιμία και χωρίς άγχος.

Ακολουθούν οι ευχές της Ένωσης προς τους μαθητές.

«Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος»

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες. Στο τέλος ενός πολύ ιδιαίτερου σχολικού έτους και κάτω από δύσκολες συνθήκες, οι οποίες έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα όλων μας, καλείστε να συμμετάσχετε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Αποτελούν μια δοκιμασία επάνω σε ένα σταυροδρόμι της ζωής, το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και δεν τελειώνουν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος, έχοντας πάντα κατά νου ότι θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Σε αυτήν την προσπάθεια, σημαντικός είναι ο ρόλος των γονέων των μαθητών μας στους οποίους ευχόμαστε να έχουν υγεία και υπομονή για να στηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους όπως και των εκπαιδευτικών που είναι αρωγοί και καθοδηγητές των παιδιών μας σε κάθε τους βήμα και τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και καλή επιτυχία».