Το «ευχαριστώ» της Νικήσιανης στον Μακάριο Λαζαρίδη για την τοποθέτηση του ΑΤΜ

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νικήσιανης ευχαριστούν τον βουλευτή Καβάλας για τη συμβολή του στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής

Τις ευχαριστίες τους προς τον βουλευτή Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριο Λαζαρίδη εκφράζουν με δήλωσή τους, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου, Ευάγγελος Σαραντούδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νικήσιανης, Κωνσταντίνος Στάμος, για την συμβολή του βουλευτή στην τοποθέτηση μηχανήματος ΑΤΜ στην Κοινότητα της Νικήσιανης (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

«Εκ μέρους των συνδημοτών μας και του Τοπικού Συμβουλίου Νικήσιανης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νικήσιανης και ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου του Δήμου Παγγαίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, για την τοποθέτηση ΑΤΜ της Τράπεζας ALPHA BANK στην Κοινότητα της Νικήσιανης», σημειώνουν στη δήλωσή τους και προσθέτουν ότι επρόκειτο για «ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας το οποίο ικανοποιείται μετά την πάροδο αρκετών ετών».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαζαρίδης, μετά από επαφές του με την τοπική κοινωνία και τους κ. κ. Σαραντούδη και Στάμο, αλλά και τη διαπίστωση ότι πραγματικά το συγκεκριμένο μηχάνημα θα εξυπηρετούσε τα μέγιστα τους κατοίκους της περιοχής, μετέφερε το σχετικό αίτημα στη Διοίκηση της Τράπεζας, η οποία τελικά το αποδέχθηκε, με αποτέλεσμα να επιλυθεί ένα πρόβλημα της καθημερινότητας τριών χωριών, της Νικήσιανης, του Παλαιοχωρίου και της Γεωργιανής.

Μάλιστα, είχε ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη από τις 11 Φεβρουαρίου 2020, όταν και οι συζητήσεις είχαν θετική κατάληξη (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).