Πώς μια λακκούβα έγινε η… έκπληξη του μήνα για έναν κάτοικο της Καβάλας [φωτογραφίες]

Η ανάρτηση του προβλήματος και το... ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο «ανάγκασε» τον κάτοικο της οδού Ιοκάστης να ευχαριστήσει την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας

Η αποκατάσταση μια λακκούβας, ειδικά όταν δεν είναι… προεκλογική περίοδος, θέλει τον χρόνο της. Πόσο μάλλον όταν αυτή η λακκούβα δεν είναι σε κεντρικό, αλλά σε έναν συνοικιακό δρόμο. Και όμως, γίνονται και… θαύματα, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση ενός κατοίκου της πόλης της Καβάλας στην οδό Ιοκάστης, ο οποίος ανάρτησε το πρόβλημα στο facebook και επικοινώνησε και με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, αναφέροντας ότι μια λακκούβα «χάσκει» στη μέση του δρόμου, αποτελώντας για πάνω από έναν μήνα κίνδυνο κυρίως για τους οδηγούς δικύκλων.

Οι προσδοκίες, ως προς τον χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος, περιορισμένες, ωστόσο οι… εξελίξεις τις διέψευσαν προς το καλό. Την ίδια κιόλας μέρα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας έριξε άσφαλτο στην λακκούβα, με τον κάτοικο της οδού ο οποίος ανέφερε το πρόβλημα να εκπλήσσεται και να «αναγκάζεται» να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Καβάλας για την ταχεία ανταπόκρισή του στο αίτημά του.

Ορθή λειτουργία; Συγκυρία; Τύχη; Όπως και να ‘χει, για τα δεδομένα της Ελλάδας, ο… χρόνος dt στη διόρθωση ενός τέτοιου προβλήματος -ήσσονος, για πολλούς, σημασίας- αποτέλεσε την έκπληξη του μήνα για τον κάτοικο της Ιοκάστης και όχι μόνον, ευχόμενος τέτοια… ρεκόρ να σπάνε κάθε μέρα.