«Έκανε χαμό» ο TUS εντός και εκτός Καβάλας [βίντεο, φωτογραφίες]

Δύο μέρες γυρισμάτων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο και στο Χαλκερό για το video clip του νέου τραγουδιού με τίτλο «Κάνε πίσω» του δημοφιλούς ράπερ με τη συμμετοχή φαν του από όλες τις γύρω πόλεις

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και συνάμα «αντιδραστικούς» ράπερ της Ελλάδας, με τους φαν του, κυρίως νεαρής ηλικίας, να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Πρόκειται για τον TUS, κατά κόσμον Χρήστο Τούση, ο οποίος επέλεξε την Καβάλα για τα γυρίσματα του video clip του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Κάνε πίσω» και με τη συμμετοχή πολλών οπαδών του από τις γύρω πόλεις.

Η… αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2020 στην πόλη της Καβάλας, στον χώρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου, όπου για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες «φτιαγμένα» αυτοκίνητα και μηχανές, με τον χώρο να θυμίζει… μοτοσυγκέντρωση, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για τη φασαρία την οποία προκαλούσαν τα οχήματα.

Δείτε βίντεο από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων

Οι διοργανωτές, πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να… δημιουργήσουν ηχητικό πρόβλημα, εξ ου και η επιλογή της εγκαταλελειμμένης βιοτεχνίας πλαστικών «Πετζετάκης» στο Χαλκερό για τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουνίου 2020, σε ένα «βιομηχανικό», σκηνοθετικά, σκηνικό.

Δείτε βίντεο από τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων

Πάντως, έστω και με… λίγη φασαρία παραπάνω η Καβάλα «ακούστηκε» και στο πολυπληθές κοινό της ραπ, πέρα από την «παρουσία» της σε video clip άλλων μουσικών ειδών.

Το τραγούδι «Κάνε πίσω»