Η Καβάλα δεν… κολλάει μπρίκια και μεταφέρεται (και πάλι) στη μεγάλη οθόνη [φωτογραφίες]

Η θεατρική ομάδα Mprikia Kollame πραγματοποίησε γυρίσματα στην πόλη για τη νέα της ταινία, ενώ η Καβάλα «εκπροσωπείται» από τον ταλαντούχο νεαρό ηθοποιό, Στράτο Προμούσα, ο οποίος διαπρέπει στην υποκριτική Τέχνη

Ξημερώματα Σαββάτου 27 Ιουνίου 2020… Ένα κινηματογραφικό συνεργείο με κάμερες, μικρόφωνα, κοστούμια και… καλή διάθεση κινηματογραφεί στην πόλη της Καβάλας! Ο λόγος για τη θεατρική ομάδα Mprikia Kollame, η οποία, όπως «λένε φήμες», λόγω κορονοϊού μετατρέπει τη νέα της παράσταση σε ταινία!

Τα κινηματογραφικά πλάνα γυρίστηκαν στην περιοχή γύρω από τις Καμάρες της Καβάλας, με το συνεργείο και τους ηθοποιούς να τραβούν τα βλέμματα επισκεπτών, αλλά και κατοίκων της πόλης.

Για την ιστορία, η ταινία αφορά στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου, ενώ στη σελίδα της ομάδας γίνεται ειδική μνεία στην «συμπρωταγωνίστρια» Καβάλα, με ένα… ρητορικό ερώτημα και με την ανάλογη φωτογραφία από την ανατολή του ηλίου: «Θα έλειπε η αγαπημένη μας πόλη από τα γυρίσματα;»…

Στην ταινία συμμετέχει και ένας… γνώριμος, ο Καβαλιώτης Στράτος Προμούσας, ο οποίος συνεχίζει να διαπρέπει στην υποκριτική Τέχνη, παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (γνωρίστε εδώ τον Στράτο Προμούσα).

Να σημειωθεί ότι ηθοποιοί και συνεργείο μίλησαν για την Καβάλα με τα καλύτερα λόγια, με την πόλη να τους «κερδίζει» από την πρώτη στιγμή. Αναμένουμε στη μεγάλη οθόνη το αποτέλεσμα, έχοντας και… ειδικό και Καβαλιώτικο ενδιαφέρον.

Επισκεφτείτε εδώ τη σελίδα της θεατρικής ομάδας στο facebook και εδώ την ανανεωμένη σελίδα της