Κορονοϊός: Διενέργεια τεστ για τον ιό και στη Θάσο μέσω του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Δωρεά στο ΓΝΚ ενός αναλυτή PCR «προωθείται» στο νησί για την καλοκαιρινή περίοδο - Ικανοποίηση και ευχαριστίες Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη για την εξέλιξη

ΗΔιοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ανακοίνωσε πως αποδέχτηκε τη δωρεά ενός αυτόματου αναλυτή PCR για διενέργεια test COVID-19 από την Energean, την εταιρία που διαχειρίζεται τα Πετρέλαια του Πρίνου και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

Λόγω αυξημένων αναγκών αποφασίστηκε η παραχώρησηη του αναλυτή στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου για την καλοκαιρινή περίοδο.

Λευτέρης Κυριακίδης: Με βούληση, προσπάθεια και συνεργασία επιλύονται πολλά προβλήματα…

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας και τον Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, οι οποίοι αφουγκράστηκαν τις ανησυχίες μας και προχώρησαν στην κίνηση αυτή. Αποτελεί ενέργεια που θωρακίζει έμπρακτα τη Θάσο για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και μεγιστοποιεί την ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων, σε συνδυασμό πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων από όλους.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι με βούληση, προσπάθεια και με συνεργασία επιλύονται πολλά προβλήματα, όσο έκτακτα, δύσκολα και σύνθετα πολλές φορές τυγχάνει να είναι».