Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας: Ένα «κοίτασμα» χαλάρωσης, ευεξίας και ανάπτυξης [φωτογραφίες]

Ένας φωτογραφικός «περίπατος» στις εγκαταστάσεις του Πηλοθεραπευτηρίου, με φόντο τις επικείμενες παρεμβάσεις αναβάθμισης και επέκτασης του χώρου

Άνοιξε τις πύλες του το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων της Καβάλας την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Τάκη Αγγελίδη, τον αντιδήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Παπαδόπουλο και τον διευθυντή της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Στράτο Μαρουλά να «κόβουν την κορδέλα» με τη συνέντευξη Τύπου η οποία παραχωρήθηκε από τον χώρο του Πηλοθεραπευτηρίου (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Φέτος ελέω κορονοϊού οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, ωστόσο η δυναμική του Πηλοθεραπευτηρίου, αλλά και η προτίμηση των επισκεπτών η οποία ήδη είναι έκδηλη, «δείχνουν» τις προοπτικές του χώρου και την επιρροή του στην οικονομική και τουριστική ζωή της περιοχής.

Η ξενάγηση των δημοσιογράφων στον χώρο από τον κ. Μαρουλά και το εξυπηρετικό προσωπικό του Πηλοθεραπευτηρίου «αποκάλυψε» έναν μαγευτικό χώρο για χαλάρωση, ευεξία ή απλώς για μια ξεκούραστη στάση για καφέ.

Τα τροχόσπιτα «περιμένουν» τους επισκέπτες οι οποίοι θα απολαύσουν τους «θησαυρούς» του χώρου, ενώ η ιαματική λάσπη δεσπόζει επιβλητικά στις εγκαταστάσεις, σήμα κατατεθέν όλης της περιοχής.

Εξίσου φιλόξενες όλες οι εγκαταστάσεις του χώρου, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη ιαματική εξυπηρέτηση με ασφάλεια και προσαρμοσμένη στην «εποχή του κορονοϊού».

Τα δε έργα αναβάθμισης και επέκτασης του χώρου είναι έτοιμα να δώσουν άλλη δυναμική στο Πηλοθεραπευτήριο, με τη νέα «πισίνα» λάσπης να κατέχει εξέχουσα θέση ανάμεσα στις προγραμματισμένες μελλοντικές παρεμβάσεις και στις προοπτικές ανάπτυξης του χώρου.