Ο νέος… Τσίπρας είναι μαθητής από την Καβάλα! [βίντεο]

Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία «γενεές 14» από έναν πολιτικοποιημένο μαθητή, ο οποίος «κατακεραύνωσε» κυβερνήσεις και πολιτικές με αφορμή το θέμα στο μάθημα της Ιστορίας στις Πανελλαδικές

«Ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν μικρός» θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας έναν μαθητή από την Καβάλα να αναλύει το θέμα το οποίο «έπεσε» στο μάθημα της Ιστορίας, στις Πανελλαδικές και είχε να κάνει με την Τράπεζα της Ελλάδας.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι αρκετά πολιτικοποιημένος, όπως παραδέχεται και ο ίδιος αφού είναι ενταγμένος στην ΚΝΕ, ξεκίνησε την ανάλυσή του λέγοντας ότι οι τράπεζες αυτές κατέκλεβαν τον λαό, μετά πήγε στην ανακεφαλοποίηση του 2012, ενώ έκανε και μία αποτίμηση της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με ατάκες «εθνική απελευθέρωση» και «λαϊκή κυριαρχία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διάστημα μετά το δημοψήφισμα, στην κυβέρνηση της ΝΔ η οποία «νομιμοποίησε τη φτώχεια» και ξεκαθάρισε πως ως άτομο τοποθετείται πολιτικά στην πατριωτική αριστερά, γέννημα θρέμμα της ΕΑΜικής αντίστασης.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Και αυτός από την ΚΝΕ ξεκίνησε όπως βρίσκομαι και εγώ τώρα. Αλλά αυτός συμβιβάστηκε».

*Πηγή-Φωτογραφία: gazzetta.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο του ENA CHANNEL