ΟΕΒΕΚ προς ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας: Συντηρήστε το δίκτυο σας σε ημέρες και ώρες χαμηλής παραγωγικότητας

Επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον διευθυντή του Διαχειριστή του Δικτύου με παράπονα για τις διακοπές ρεύματος σε περιοχές με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα κατά την διάρκεια του κανονικού ωραρίου εργασίας

Την έντονη αντίδραση των επιχειρηματιών που πλήττονται από τις διακοπές ρεύματος στις οποίες προχωράει ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να συντηρήσει το δίκτυο του, εκφράζει με επιστολή του προς τον διευθυντή του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Καβάλα, η ΟΕΒΕΚ. Στην επιστολή που τίθεται υπ’ όψιν του Σάββα Τακίδη τονίζεται ότι είναι απαράδεκτο οι εργασίες αυτές να γίνονται κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου εργασίας, προκειμένου να μην επιβαρύνεται οικονομικά ο ΔΕΔΔΗΕ, μιας και εκείνες είναι ώρες με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι επαγγελματίες ζητούν οι (απαραίτητες) εργασίες να γίνονται σε ημέρες και ώρες χαμηλής παραγωγικότητας προκειμένου μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα.

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Έπειτα από τα έντονα παράπονα επιχειρηματιών-μελών μας, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκθέσουμε τις αντιδράσεις μας σχετικά με τις συντηρήσεις του δικτύου. Είναι απαράδεκτο να προγραμματίζεται η συντήρηση του δικτύου σε περιοχές με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα κατά την διάρκεια του κανονικού ωραρίου εργασίας με σκοπό το ελάχιστο κόστος της εταιρείας και να επιβαρύνονται έτσι οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι αυτών.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών η στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές αποτελεί προτεραιότητα τόσο της κυβέρνησης όσο και όλων μας. Ζητάμε την έμπρακτη υποστήριξη σας με τον προγραμματισμό των εργασιών σας σε ημέρες και ώρες χαμηλής παραγωγικότητας. Αναμένοντας για τις ενέργειές σας».