Bravo στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου η προσέγγιση των οποίων στην κατηγορία «Σχέδιο Μαθήματος» με τίτλο Περιβαλλοντική Εκπαίδευση – Ανακύκλωση αναδείχτηκε η καλύτερη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης με ανακοίνωση της συγχαίρει τους μαθητές του 7ου Γυμνασίου Καβάλας που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2020, που διοργανώνει η QualityNet Foundation.

Η προσέγγισή τους αναδείχθηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική στον Στόχο 12 στην κατηγορία «Σχέδιο Μαθήματος» με τίτλο Περιβαλλοντική Εκπαίδευση – Ανακύκλωση: Περαιτέρω διερεύνηση και ανάπτυξη διδακτικών προτάσεων και εκπαιδευτικής μεθοδολογίας στο πλαίσιο μιας νέας μορφής διδασκαλίας, εντάσσοντας τη σχολική μονάδα στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

«Με χαρά διαπιστώνουμε ότι πληθαίνουν οι συμμετοχές των μαθητών μας στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια, ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος, μέσα από την ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας, που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» αναφέρει η ανακοίνωση.