Παρατείνεται η ταλαιπωρία στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα

Δεν επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για άμεσο άνοιγμα του κόμβου – Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο σημείο για να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης των πλευρικών διοδίων

Οι προβλέψεις ότι ο κόμβος του Αγίου Ανδρέα στην Εγνατία Οδό θα ανοίξει για την είσοδο των αυτοκινήτων στην παλαιά Εγνατία τις προσεχείς ημέρες, δυστυχώς δεν επαληθεύονται! Με ανακοίνωση του Αστυνομικού Διευθυντή της Καβάλας γίνεται γνωστό ότι παρατείνονται οι εργασίες για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου .

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει ότι «αποβλέποντας στην πρόληψη ατυχημάτων, στην αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας του κοινού και προκειμένου να διευκολυνθούν τα έργα που θα εκτελεστούν στην παραπάνω περιοχή, ο Αστυνομικός Διευθυντής αποφασίζει:

– Την παράταση ισχύος μέχρι 17-07-2020 της υπ’ αριθ. 2501/1/253-μ από 03-06-2020 Απόφασή μας με την οποία εγκρίθηκαν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στον Α/Κ Αγίου Ανδρέα της Εγνατίας Οδού, προκειμένου ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό τα εκτελούμενα έργα και να δοθεί με ασφάλεια η οδός στην κυκλοφορία.

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

– Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.