Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Ηρακλίτσα με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων [φωτογραφίες]

SUV αυτοκίνητο επιχείρησε να «βγει κάθετα» στον κεντρικό δρόμο Παληού-Ηρακλίτσας και «ανέκοψε» την πορεία διερχόμενου οχήματος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 16:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020 στον δρόμο Παληού-Νέας Ηρακλίτσας όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα, ευτυχώς, μόνον υλικές ζημιές.




Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα SUV όχημα με πινακίδες εξωτερικού επιχείρησε να «βγει κάθετα» στον κεντρικό δρόμο από παρκίδα τουριστικής μονάδας. Προφανώς ο οδηγός του δεν έλεγξε επαρκώς την κυκλοφορία και έτσι συγκρούστηκε με όχημα που είχε κατεύθυνση ανατολικά προς τον οικισμό του Παληού.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων προκλήθηκε σοβαρή υλική ζημιά, κυρίως στο διερχόμενο όχημα, και πάλι ευτυχώς στο τροχαίο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

Μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων από τον δρόμο, προκλήθηκε κυκλοφοριακή «συμφόρηση» αφού ουσιαστικά «έκλεισε» το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα σε ώρα αιχμής και σε μια μέρα (Σάββατο) όπου στον συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει μεγάλη κίνηση.