Κλειστοί μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού οι κόμβοι Ελευθερούπολης και Μουσθένης

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας έδωσε παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για να ολοκληρωθεί η κατασκευή των πλευρικών σταθμών διοδίων

Κλειστοί τουλάχιστον μέχρι και τις 31 Αυγούστου θα παραμείνουν οι Ανισόπεδοι Κόμβοι της Ελευθερούπολης και της Μουσθέσης, μετά την παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εγνατίας οδό για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων.

Αυτό προκύπτει από τις σχετικές ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Καβάλας, όπου τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε κάθε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης του έργου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα απόφαση, θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, προκειμένου διασφαλισθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.