Καβάλα: Εκδόθηκε MISSING ALERT για την 57χρονη αγνοούμενη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της αγνοούμενης κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου, καθώς «ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε MISSING ALERT, προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 57χρονης αγνοούμενης κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου, καθώς «ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαφάνιση της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου, 57 ετών #MISSING ALERT

Στις 20/7/2020 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καβάλας η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου, 57 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου στις 20/7/2020 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου έχει ύψος 1,57 μ., έχει 47 κιλά βάρος, έχει κοντά γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου, ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.