4ο Summer Music Event: Το Παληό δεν ξεχνά και ξαναγυρίζει στα παλιά

Ίδια η διάθεση, διαφορετική η τοποθεσία λόγω κορονοϊού, αλλά και καταγγελιών τα προηγούμενα χρόνια για... διατάραξη κοινής ησυχίας

Κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν, όπως το 4ο Summer Music Event δια χειρός Παληού και… παλιού μουσικού χαλιού το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 στις 21:00 με τη μόνη αλλαγή να είναι αυτή της τοποθεσίας του πάρτι, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Paradiso στη Νέα Ηρακλίτσα λόγω κορονοϊού, αλλά των καταγγελιών οι οποίες έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για… διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η πρόσκληση των διοργανωτών

Το φετινό 4ο καλοκαιρινό μας πάρτι θα είναι διαφορετικό για πολλούς λόγους.

Ο κορονοϊός μάς προβλημάτισε πολύ για το αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε στη διοργάνωσή του, μια και δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να στριμώξουμε τους καλεσμένους μας. Έτσι αποφασίσαμε πως θέλαμε έναν χώρο πολύ μεγαλύτερο από τους προηγούμενους, όπου θα είναι δυνατή η διασπορά όσων συμμετέχουν για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ένας δεύτερος λόγος της επιλογής του Paradiso, μόλις μια ανάσα από το Παληό, είναι οι καταγγελίες που δεχθήκαμε τις προηγούμενες τρεις χρονιές από τις 11 το βράδυ, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο πολύς κόσμος που έκανε τον κόπο να έρθει να απογοητευτεί. Φέτος ευελπιστούμε πως τέτοιο πρόβλημα δεν θα υπάρχει.

Τέλος για μία ακόμα φορά, καταφέραμε να έχουμε δύο ξεχωριστούς dj εκείνων των χρόνων, τον Χρήστο Καφά και τον Τάκη Ιγνατιάδη, που θα μας γυρίσουν μουσικά πολλά χρόνια πίσω όπως πολύ καλά ξέρουν αυτοί και όπως έκαναν στη θρυλική Salina για πολλά καλοκαίρια.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και αμετάβλητα. Δεν υπάρχει είσοδος, Δεν υπάρχουν λαχεία και κληρώσεις, ισχύουν οι τιμές καταλόγου για τα ποτά.

Ενημερώνουμε τους φίλους μας, φοράμε το κεφάτο χαμόγελό μας και δίνουμε ραντεβού στο Paradiso στις 8 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, φροντίζοντας να είμαστε σε απόσταση ασφαλείας από τη διπλανή μας παρέα.