Καβάλα: Θετικός στον κορονοϊό ένας άντρας 53 ετών

Ο 53χρονος, κάτοικος Φιλίππων και υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, από το οποίο απουσίαζε τις τελευταίες μέρες λόγω άδειας, εμφάνισε ήπια συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ το «έδειξε» ότι είναι θετικός στον ιό

Ένας άντρας ηλικίας 53 ετών, κάτοικος Φιλίππων ο οποίος εργάζεται σε σούπερ μάρκετ της Καβάλας εισήχθη στο Νοσοκομείο με συμπτώματα του κορονοϊού COVID-19 και υπεβλήθη στο σχετικό εργαστηριακό τεστ το οποίο «έδειξε» ότι είναι θετικός στον ιό.

Ο 53χρονος, ο οποίος απουσίαζε τις τελευταίες μέρες από τη δουλειά του λόγω άδειας, εμφάνισε ήπια συμπτώματα του ιού, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία σε ειδικό θάλαμο, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα υγείας.

Σημειώνεται ότι και κατά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο της Καβάλας τηρήθηκαν όλα τα σχετικά πρωτόκολλα, ενώ ο άντρας νοσηλεύτηκε στον ειδικό θάλαμο ο οποίος έχει διαμορφωθεί για τα περιστατικά κορονοϊού. Παράλληλα, το αρμόδιο κλιμάκιο θα ιχνηλατήσει το περιστατικό για να διαπιστωθεί ποιοι και πόσοι ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο.