Νομίατρος Καβάλας για κορονοϊό: Πολλά τα κρούσματα, μεγάλη η διασπορά στην κοινότητα της Καβάλας!

«Καμπανάκι» για «δεύτερο κύμα» του ιού μέσα στον Αύγουστο που θα είναι «πιο βαρύ αν δεν προσέξουμε» - Δηλώσεις του Χρήστου Παπαδόπουλου στην Εφημερίδα Νέα Εγνατία

Οι επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα η επόμενη εβδομάδα θα καταδείξει από τον αριθμό των βεβαιωμένων κρουσμάτων ότι το δεύτερο κύμα κορονοϊού που οι επιστήμονες ανέμεναν το φθινόπωρο… εμφανίστηκε ήδη!

Σε αυτήν τη δήλωση προέβη μιλώντας στην Καθημερινή Εφημερίδα της Καβάλας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Ακοκαλίδου ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος.

Οι πλήρεις δηλώσεις του Νομιάτρου Καβάλας φιλοξενούνται στο φύλλο της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2020 της εφημερίδας, με τον κ. Παπαδόπουλο να μιλά για μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που πλέον μεταφράζεται σε «μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα της Καβάλας»!




Ο Νομίατρος γνωστοποίησε ότι κατόπιν σχετικού αιτήματος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας η Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Καβάλας πλέον συνδράμει και στη διαδικασία της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε τόσον καιρό, και που οφείλεται στον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας.

Ο κ. Παπαδόπουλος προβλέπει επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ήδη μπορούμε να μιλάμε για ένα νέο «κύμα» μέσα στον Αύγουστο το οποίο «θα είναι πιο βαρύ αν αγνοήσουμε τα μέτρα προστασίας».

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του Νομιάτρου Καβάλας στη Νέα Εγνατία που κυκλοφορεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020: