Καβάλα: Σοβαρό τροχαίο στο «Περιστέρι». Στο Νοσοκομείο ντελιβεράς [φωτογραφίες]

Αυτοκίνητο παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο - Το κράνος γλίτωσε τον διανομέα από τα χειρότερα

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020 σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα, μεταξύ των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Τενέδου, στη διασταύρωση στο «Περιστέρι», όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο δίκυκλο.




Η οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν επί της Τενέδου με κατεύθυνση προς Καβάλα όταν, και ενώ ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος, έστριψε αριστερά για να «μπει» στην οδό Φιλαδελφείας, τη στιγμή που μηχανή μικρού κυβισμού που οδηγούσε εργαζόμενος διανομέας κινούνταν επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης με κατεύθυνση δυτικά προς το Δικαστικό Μέγαρο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά.

Ο οδηγός της μηχανής «εμβόλισε» την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός στο πόδι αλλά και στο χέρι. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και κάλεσαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Τροχαία.

Το ασθενοφόρο όχημα έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται. Να σημειωθεί ότι ο εργαζόμενος δικυκλιστής φορούσε κράνος, γεγονός το οποίο, χωρίς υπερβολή, μπορεί να του έσωσε και τη ζωή!

Αμέσως μετά έφτασε και η Τροχαία Καβάλας τόσο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας όσο και για την απαραίτητη διαδικασία της προανάκρισης.