Ακυρώνεται το καθιερωμένο καλοκαιρινό Party του Παληού Καβάλας

Απόφαση ευθύνης από τους διοργανωτές με φόντο την «έκρηξη» των κρουσμάτων του κορονοϊού - «Η ασφάλεια όλων μας βρίσκεται πάνω από τη διασκέδαση και τις όμορφες στιγμές που σίγουρα θα ζούσαμε»...

Είχε γίνει «θεσμός» τα τελευταία καλοκαίρια, αφού από την πρώτη κιόλας διοργάνωση αγαπήθηκε και «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους του Παληού (όχι… όλους, βέβαια) και όχι μόνον. Ο λόγος για το καθιερωμένο νοσταλγικό πάρτι που διοργανώνει η Διαδικτυακή Ομάδα «ΠΑΛΗΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» το οποίο για φέτος ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 [περισσότερες λεπτομέρειες εδώ].

Ωστόσο, η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 24ωρα με τα κρούσματα του κορονοϊού στην περιοχή μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους διοργανωτές οι οποίοι και αποφάσισαν την ακύρωση της εκδήλωσης.

Ο διαχειριστής της Ομάδας Αλέξης Γούλας έγραψε στη Σελίδα στο facebook τα εξής:

«Το 2020 θα μείνει στη μνήμη μας για τις ανατροπές των σχεδιασμών που είχαμε όλοι μας. Η εξέλιξη της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην περιοχή μας, μας οδήγησε στην απόφαση ματαίωσης του καλοκαιρινού μας πάρτυ που θα διοργανώναμε στις 8 Αυγούστου στο camping Paradiso.

Η ασφάλεια όλων μας βρίσκεται πάνω από τη διασκέδαση και τις όμορφες στιγμές που σίγουρα θα ζούσαμε.

Πραγματικά λυπόμαστε αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα ασφάλειας που όλοι μας γνωρίζουμε κι έχουμε την ελπίδα πως σύντομα θα καταφέρουμε να επανέλθουμε δυναμικά.

Καλή συνέχεια καλοκαιριού σε όλους».