Καραθανάσης-Σαπανίδης επιστρέφουν στο «σπίτι» τους για ένα πάρτι δίπλα στο κύμα

Το πιο «hot» χορευτικό event του καλοκαιριού στο Beach Bar του Batis Multiplex με τη «σφραγίδα» του Electra Music Events και με όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του Covid-19

Στις 4 Αυγούστου 2020 εμφανίστηκαν στον φημισμένο «Σκορπιό» της Μυκόνου, λίγες μέρες πριν είχαν ξεσηκώσει με τη μουσική τους Αθήνα και Πειραιά σε Floral και El Chapo αντίστοιχα, στα μέσα Ιουλίου «παρέδωσαν» ένα Electra-φόρο DJ Set εν πλω διασχίζοντας τον Ισθμό της Κορίνθου και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο… «σπίτι» τους!

Ο λόγος για τον Ηλία Σαπανίδη [IDC] και τον Δημήτρη Καραθανάση [KenneD], τους δύο Καβαλιώτες που «χορεύουν» όλη την Ελλάδα μέσα από το «όχημά» τους την Electra Music Events [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, ο Ηλίας και ο Δημήτρης θα είναι οι «πρωταγωνιστές» στο πιο «hot» πάρτι του καλοκαιριού με «οικοδεσπότη» το Aquarella Beach Bar του Batis Multiplex σε «ρυθμούς» Afro House, Deep House, Melodic Techno, Jack House.




Οι Electra θα «ανέβουν» στα decks ακριβώς το μεσημέρι και υπόσχονται ξέφρενο χορό σε ένα event που θα τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της εξάπλωσης και της διασποράς του Covid-19.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ