Ο… ιός της λακκούβας: Κάτοικοι της Καβάλας επισημαίνουν το πρόβλημα και απευθύνουν έκκληση στον Δήμο

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, το πρόβλημα με τις λακκούβες σε κάποιους δρόμους υφίσταται, «καταπονώντας» τα οχήματα, την ασφάλεια και την... υπομονή των οδηγών-Εκκλήσεις και για το θέμα της καθαριότητας

Έκκληση να δώσει προτεραιότητα η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας στις λακκούβες οι οποίες «χάσκουν» σε ορισμένους δρόμους της πόλης της Καβάλας -ειδικά συνοικιακούς- απευθύνουν πολίτες μέσω μηνυμάτων στο KAVALA POST.

Το πρόβλημα, όπως λένε, «καταπονεί» τα οχήματά τους, προξενώντας σε κάποια εξ αυτών ζημιές (βλ. ψαλίδια), ενώ θέτουν και θέμα ασφάλειας των οδηγών.

Ο Δήμος Καβάλας καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ώστε να κλείσουν οι τρύπες στους δρόμους -τουλάχιστον στους βασικούς- ωστόσο το εν είδει «Λερναίας Ύδρας» το πρόβλημα εμφανίζεται σε αρκετούς δρόμους.

Εκτός αυτού, οι πολίτες «υποδεικνύουν» στη Δημοτική Αρχή και το θέμα της καθαριότητας ως ένα εκ των πολύ βασικών θεμάτων της καθημερινότητάς τους, με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου να επωμίζεται το μεγάλο βάρος της διατήρησης της πόλης τουλάχιστον σε αξιοπρεπή κατάσταση, αν και αυτό επαφίεται και στη διακριτική συνειδησιακή ευχέρεια των κατοίκων της πόλης.