Καβάλα: «Τρελή» πορεία αυτοκινήτου σε πεζόδρομο. Από… θαύμα δεν είχαμε τραυματισμούς! [φωτογραφίες]

Το «αγροτικό» διέσχισε ανεξέλεγκτα σχεδόν όλη την οδό Παύλου Μελά και «καρφώθηκε» σε ζαρντινιέρα παρασέρνοντας στο διάβα του τραπεζοκαθίσματα αλλά μία κολόνα φωτισμού!

Περίπου στις 11:30 το πρωί της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Καβάλας όταν «αγροτικό» αυτοκίνητο με καρότσα «ξέφυγε» από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του και διέσχισε ανεξέλεγκτα σχεδόν όλο τον πεζόδρομο της Παύλου Μελά!




Συγκεκριμένα, η «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου ξεκίνησε από το ύψος της οδού Ομονοίας όπου το αυτοκίνητο, φορτωμένο με οπωροκηπευτικά προϊόντα, ήταν παρκαρισμένο. Προφανώς ο οδηγός δεν έβαλε χειρόφρενο ή το χειρόφρενο «λύθηκε» και το αυτοκίνητο ξεκίνησε να… κατηφορίζει ανεξέλεγκτο!

Αρχικά, προσέκρουσε σε κολόνα δημοτικού φωτισμού την οποία και… ισοπέδωσε, συνεχίζοντας την πορεία του, πέρασε τη διασταύρωση της Παύλου Μελά με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου [Τράπεζα της Ελλάδος] και κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα περνώντας μπροστά από καταστήματα εστίασης που υπάρχουν εκεί.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τραπεζοκαθίσματα και τελικά «καρφώθηκε» επάνω σε ζαρντινιέρα η οποία και σταμάτησε την τρελή πορεία του.

Από… θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα, όπως όλοι γνωρίζουμε, τα καφέ και τα καταστήματα της περιοχής είναι «γεμάτα» από κόσμο.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Καβάλας για την απαραίτητη προανάκριση.