Κορονοϊός: Ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα της Ραψάνης λόγω… μέτρων! [βίντεο]

Κάποιοι Καβαλιώτες βρήκαν τρόπο να απολαύσουν «αλλιώς» τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στην Καβάλα «ξεπερνώντας» τους περιορισμούς της πανδημίας!

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2020 ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίστηκε στo Restaurant-Bar «Yalos» στην Καβάλα σε μια… διαφορετική συναυλία υπό τη «σκιά» των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού που βρίσκονται σε ισχύ και επηρεάζουν τη λειτουργία της εστίασης στην περιοχή μας.

Η δημοφιλία του λαϊκού τραγουδιστή «γέμισε» το μαγαζί που βρίσκεται «επάνω» στην παραλία της Ραψάνης με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων που επιτρέπουν μόνον καθήμενους αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Γιάννας Φαφαλιού ξεκίνησε πριν τις 21:00 και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα οπότε και όλοι οι «καλεσμένοι» είχαν αποχωρήσει από τον χώρο, όπως ακριβώς «προβλέπεται».

Οι περιορισμοί του κορονοϊού σήμαιναν ότι οι πελάτες του μαγαζιού δεν είχαν τη δυνατότητα να το διασκεδάσουν όπως θα ήθελαν και όποτε κάποιος επιχειρούσε να… σηκωθεί για να χορέψει, οι σερβιτόροι φρόντιζαν να τον επαναφέρουν στην… τάξη!
Ωστόσο, για κάποιους αυτά τα μέτρα και οι περιορισμοί δεν ήταν δυνατό να ισχύσουν και αναφερόμαστε σε λουόμενους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία της Ραψάνης για βραδινό μπάνιο.

Στα βίντεο που δημοσιεύουμε παρακάτω, φαίνονται να απολαμβάνουν τη συναυλία εξίσου -ίσως και… περισσότερο- από τους πελάτες του «Yalos», αφού έχουν τη δυνατότητα να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ακόμα και μέσα στη… θάλασσα: