Κορονοϊός, Καβάλα: Το Παλιοχώρι θρηνεί για τον χαμό του Γιώργου Χατζούδη

Ένας «σημαντικός άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης», το δεύτερο θύμα του ιού στην Καβάλα - Διαβάστε το συγκινητικό «αντίο» του Δημάρχου Παγγαίου στον Γιώργο Χατζούδη

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο από κορονοϊό του 53χρονου υπαλλήλου σούπερ-μάρκετ από το Κρυονέρι [διαβάστε περισσότερα εδώ] η Καβάλα «μετράει» από την Κυριακής 23 Αυγούστου 2020 τον δεύτερο νεκρό της από τον ιό.

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε το πρωί στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Γιώργος Χατζούδης από το Παλιοχώρι Καβάλας ο οποίος νοσηλεύονταν εκεί για 20 περίπου ημέρες έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.
Για έναν «σημαντικό άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης» κάνει λόγο σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του επί 16 χρόνια προέδρου της Κοινότητας Παλαιοχωρίου ο Δήμαρχος Παγγαίου. Ο Φίλιππος Αναστασιάδης έγραψε αναλυτικά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας, σε ηλικία 72 ετών, ένας σημαντικός άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Χατζούδης. Διετέλεσε για 4 τετραετίες πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοχωρίου αφήνοντας πίσω του πολύ σημαντικό έργο, ενώ παράλληλα ήταν και ένας δραστήριος επιχειρηματίας.

Ήταν πάντα διεκδικητικός και μαχητικός, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που βρισκόταν στον δρόμο του.

Η είδηση του θανάτου του από τον κορονοϊό μας συντάραξε, τονίζοντας παράλληλα τη σοβαρότητα της κατάστασης και την προσοχή που πρέπει όλοι μας να επιδεικνύουμε.

Καλό παράδεισο!!!».