«Ήλιος»: Νέα τηλεοπτική σειρά με την Καβάλα σε… «πρώτο πλάνο»! [βίντεο]

Δείτε το trailer της νέας καθημερινής σειράς του Ant1 «γεμάτο» από πανοραμικά πλάνα της πόλης

Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 «ανέβηκε» στο διαδίκτυο το διαφημιστικό βίντεο-trailer του «Ήλιος», της νέας τηλεοπτικής σειράς που πρόκειται να «παίζεται» καθημερινά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην τηλεόραση του Ant1.

Στο συγκεκριμένο trailer «πρωταγωνιστής» δεν είναι άλλος από την… Καβάλα, αφού στα μόλις 35 δευτερόλεπτα που διαρκεί, η πόλη μας σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον κρατώντας τη «μερίδα του λέοντος» στα πλάνα που συμπεριλαμβάνει.

Δείτε το trailer της σειράς:

Το σενάριο της σειράς «Ήλιος» υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία η Βίκυ Μανώλη. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και οι ηθοποιοί που δέχτηκαν να πρωταγωνιστήσουν. Αυτοί είναι ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Μάριος Αθανασίου, η Αναστασία Στυλιανίδη, ο Ακίνδυνος Γκίκας, ο Νίκος Αρβανίτης, η Αγλαΐα Παππά κ.ά.

Η υπόθεση της σειράς

Όλα ξεκινούν όταν μια κοπέλα αποφασίζει ύστερα από πάρα πολλά χρόνια να επιστρέψει μαζί με τον γιο της, ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε. Φτάνοντας εκεί, η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους που ήταν κοντά. Σε αυτή της, όμως, την προσπάθεια βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν φόνο!

Όπως είναι φυσικό, από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν τροπή, καθώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να έρχονται στο φως αποκαλύψεις.




Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια αποκαλύπτεται και αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή όλων των ηρώων. Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται αλλά είναι καταπιεσμένος από άλλους, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια, διεκδικήσεις οικογενειακές, πόνος, ερωτική απογοήτευση αλλά και η χαρά του έρωτα είναι μερικά από αυτά που θα δούμε να διαδραματίζονται στη σειρά.

Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα, που δημιουργούνται τώρα και τους συνδέουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλληλοεξαρτήσεις ανάμεσα τους, να γεννηθούν έρωτες, άλλοι να αναζωπυρωθούν και κάποιοι να τελειώσουν οριστικά!