Ο Θόδωρος Μουριάδης ευχαρίστησε τους συντελεστές του σήριαλ «Ήλιος» που θα προβάλλει την Καβάλα

Ο Δήμος Καβάλας «δίπλα» στο νέο εγχείρημα της τηλεόρασης του Ant1 που θα κάνει «πρεμιέρα» στα μέσα του Σεπτεμβρίου με «πρωταγωνίστρια» την πόλη μας

Με τους συντελεστές της νέας τηλεοπτικής σειράς του Αnt1 «Ηλιος» οι οποίοι ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση των γυρισμάτων στην πόλη μας, δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της παραγωγής για το γεγονός ότι η Καβάλα «πρωταγωνιστεί» σe ένα από τα σήριαλ που αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον ενός μεγάλου μέρους του τηλεοπτικού κοινού τον φετινό χειμώνα και τόνισε πως μέσα από τα υπέροχα πλάνα του, θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό τα θαυμάσια τοπία της γαλάζιας πολιτείας.

Παράλληλα, όπως υποσχέθηκε στη σκηνοθέτρια της εν λόγω σειράς Βίκυ Μανώλη, στην οποία χάρισε μια κορνίζα με την εικόνα της χερσονήσου της Παναγίας, παρουσία των ηθοποιών Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη και Νίκου Αρβανίτη και του επικεφαλής της παραγωγής Θανάση Δαλμάτσου, ο Δήμος Καβάλας θα παράσχει κάθε είδους βοήθεια τόσο στην ίδια, όσο και στους συνεργάτες της, για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα και της επόμενης περιόδου.

Η πρεμιέρα του νέου σήριαλ του Αντ1 «Ήλιος», το οποίο θα έχει δυο κύκλους των 180 συνολικά επεισοδίων και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2021, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.