ΚΚΕ Καβάλας: Η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια την υγεία του λαού για να αυξήσει την πληρότητα στα πλοία [φωτογραφίες]

«Επιστρατεύοντας» φωτογραφίες από τα ferry boats από τον Λιμένα Θάσου προς την Κεραμωτή το ΚΚΕ κάνει λόγο για «εικόνες συνωστισμού στα πλοία, την ώρα που η κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο στον λαό για την αύξηση των κρουσμάτων»

Οι εικόνες των γεμάτων ferry boats στη γραμμή Κεραμωτή-Λιμένας «ώθησαν» το ΚΚΕ Καβάλας να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση η οποία «κουνάει το δάχτυλο στον λαό για την αύξηση των κρουσμάτων, με στόχο να συγκαλύψει τις δικές της ευθύνες, παίζοντας στα ζάρια την υγεία του λαού για να αυξήσει την πληρότητα των πλοίων στο 85%», όπως αναφέρεται σχετικά, συνοδεία ανάλογων φωτογραφιών.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ Καβάλας

Συνεχίζονται οι εικόνες συνωστισμού στα πλοία, την ώρα που η κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο στον λαό για την αύξηση των κρουσμάτων, με στόχο να συγκαλύψει τις δικές της ευθύνες. Στο δρομολόγιο από τον Λιμένα Θάσου προς την Κεραμωτή Καβάλας, το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020, οι επιβάτες είναι στοιβαγμένοι, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες. Παίζοντας στα ζάρια την υγεία του λαού, η κυβέρνηση έχει αυξήσει την πληρότητα των πλοίων στο 85%.