Δίμηνη παράταση για την ολοκλήρωση των πλευρικών διοδίων Μουσθένης και Ελευθερούπολης

Νέα ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στους ανισόπεδους κόμβους Ελευθερούπολης και Μουσθένης, στην Εγνατία Οδό, προκειμένου έτσι να διευκολυνθούν οι εργασίες για την αποπεράτωση των έργων κατασκευής των πλευρικών διοδίων.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Καβάλας που παρατείνει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ίσχυαν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Συγκεκριμένα για τον Α/Κ της Μουσθένης αναφέρεται ότι:

«αποφασίζουμε την παράταση ισχύος μέχρι 31-10-2020 της με α/α «7» απόφασής μας, που αφορά την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στον Α/Κ Μουσθένης της Εγνατίας Οδού, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου.

Για τον Α/Κ Ελευθερούπολης αναφέρεται ότι:

«αποφασίζουμε την παράταση ισχύος μέχρι 31-10-2020 της με α/α «5» απόφασής μας, που αφορά την προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας στον Α/Κ Ελευθερούπολης της Εγνατίας Οδού, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας».

Και για τις δύο περιπτώσεις ξεκαθαρίζεται ότι «τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας».