Καβάλα: Καταγγελία για φόλες στη ΔΕΠΟΣ

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» έγινε δέκτης καταγγελίας για ρίψη φόλας μέσα σε σπίτι και συνιστά προσοχή σε όσους διαθέτουν ζώα, αλλά και σε όσους φροντίζουν τα αδέσποτα

Δέκτης καταγγελίας για ρίψη φόλας στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ στην Καβάλα και μάλιστα μέσα σε σπίτι με δεσποζόμενο σκύλο έγινε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», ενώ από τη φόλα έχει ήδη καταγραφεί ο θάνατος μιας -πιθανώς δεσποζόμενης- γάτας [φωτογραφία].

Με ανάρτησή του στο Facebook το Σωματείο συνιστά προσοχή σε όσους διαθέτουν ζώα, αλλά και σε όσους φροντίζουν τα αδέσποτα, ενώ για το γεγονός έχει ήδη γίνει καταγγελία κατά αγνώστων.

Η ανάρτηση του «Αισώπου»

Μόλις μας ήρθε μήνυμα για φόλες στην περιοχή ΔΕΠΟΣ, οδό Παφλαγονίας και Τραπεζούντος! Ρίξανε φόλα μέσα σε αυλή σε σκυλί και πριν λίγο βρέθηκε η εικονιζόμενη γατούλα να αργοπεθαίνει με τον χειρότερο τρόπο! Η φωτογραφία ανέβηκε καθώς η άτυχη γατούλα φοράει λουράκι και ίσως την ψάχνει κάποιος! Έχει γίνει καταγγελία κατά αγνώστου προς το παρόν από κατοίκους της περιοχής. Παρακαλούμε μεγάλη προσοχή στα ζώα σας και όσο μπορείτε προστατέψτε τα αδέσποτα της περιοχής. Όποιος ξέρει κάτι για το θέμα επιτέλους να μιλήσει!