Μακάριος Λαζαρίδης: Τεστ για τον κορονοϊό και από το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης

Δεκτό έγινε το αίτημα του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου της Καβάλας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης κάνει γνωστό ότι, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, ζήτησε από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια και έγινε δεκτό το αίτημά του ώστε το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης να μπορεί να εκτελεί λήψεις PCR για τον κορονοϊό (Covid-19).

Είχαν προηγηθεί επαφές του κ. Λαζαρίδη με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπου διαπιστώθηκε έντονος φόρτος εργασίας, λόγω του μεγάλου αριθμού ελέγχων για τυχόν κρούσματα του ιού, κάτι που εκ των πραγμάτων προκαλούσε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακολούθησε επικοινωνία του Βουλευτή με τον Διοικητή και την Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Δ. Τσαλικάκη και Ειρ. Χατζοπούλου αντίστοιχα, οι οποίοι έκαναν δεκτό το σχετικό αίτημά του.