Καβάλα: Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορονοϊό για τον 17χρονο μαθητή

Την ανακοίνωση του αποτελέσματος του τεστ έκανε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος στον οποίο αγωνίζεται ο 17χρονος-Αρνητικά και τα τεστ των μελών της οικογένειάς του-Αναμένονται τα αποτελέσματα του τρίτου τεστ

Αρνητικό ήταν το δεύτερο τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο 17χρονος μαθητής Λυκείου του Δήμου Καβάλας [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ]. Αυτό ανακοίνωσε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 ο ποδοσφαιρικός σύλλογος «Κεραυνός Κρηνίδων» στον οποίο αγωνίζεται ο μαθητής της Γ’ Λυκείου, τονίζοντας ότι από βδομάδα θα γίνονται κανονικά οι προπονήσεις στο γήπεδο της ομάδας το οποίο απολυμάνθηκε από τα συνεργεία του Δήμου Καβάλας, ενώ διευκρινίζεται ότι και τα μέλη της οικογένειας του νεαρού υποβλήθηκαν στο τεστ για τον ιό και «βγήκαν» αρνητικά.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι ο 17χρονος θα υποβληθεί και σε τρίτο τεστ το οποίο θα «κρίνει» και το αν θα κλείσει ή όχι το σχολικό τμήμα στο οποίο φοιτά ο μαθητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με αίσθημα ευθύνης ότι ο νεαρός, ο οποίος θεωρείται θετικό κρούσμα κορονοϊού υποβλήθηκε σε δεύτερο τεστ για COVID-19 και είναι αρνητικό. Για να μην υπάρχουν υπόνοιες θα υποβληθεί και σε τρίτο τεστ.

Η οικογένειά του είναι επίσης αρνητικοί. Παρά ταύτα στο γήπεδο εχθές έγινε απολύμανση από συνεργείο του Δήμου για κάθε ενδεχόμενο.

Κλείνοντας θα θέλαμε να θεωρηθεί το γεγονός ως μια ατυχή στιγμή για τον σύλλογο, ο οποίος έδρασε άμεσα και πήρε όλα εκείνα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων. Για αυτό τον λόγο σας περιμένουμε όλους από Δευτέρα στις προπονήσεις πάντοτε τηρώντας τα μέτρα πρόληψης.

Μένουμε ασφαλείς-Μένουμε υγιείς