Καβάλα: Ένα σεμινάριο που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές

Το παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εκπαιδεύει πολίτες σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών - Διαβάστε πώς μπορείτε να συμμετέχετε

Εκπαίδευση σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών παρέχει το πιστοποιημένο σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 στην Καβάλα.

Το σεμινάριο, που έχει πεντάωρη διάρκεια, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Οι θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ – BLS)
  • Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED)
  • Αντιμετώπιση Πνιγμονής
  • Πλάγια Θέση Ασφαλείας
  • Αντιμετώπιση κρίσης επιληψίας

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η οποία έχει τριετη ισχύ.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν στα στοιχεία τους στην φορμα μας ή επικοινωνίσουν με τη Γραμματεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παραρτήματος Ν. Καβάλας στο [email protected]

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ

Λόγω της κατάστασης οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο τόπος διεξαγωγής είναι στις αίθουσες διδασκαλίας της Ελληνικής ομάδας διάσωσης παραρτήματος Ν. Καβάλας. Ώρα έναρξης σεμιναρίου: 17:00. Ώρα λήξης σεμιναρίου: 22:00. Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ.