Καβάλα: Ξεκινούν οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος», Vets in Action, Δήμος Καβάλας και Ελισάβετ Χριστοφόρου συμμετέχουν στην προσπάθεια-Πότε θα γίνουν οι στειρώσεις και τα στοιχεία τα οποία πρέπει να παράσχουν οι ενδιαφερόμενοι

Μπορεί να άργησαν, αλλά τελικά θα γίνουν… Ο λόγος για τις στειρώσεις των αδέσποτων σκυλιών και γατιών στον Δήμο Καβάλας, όπου την προσπάθεια συνδράμουν το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος», η ομάδα εθελοντών γιατρών της Vets in Action, ο Δήμος Καβάλας και το κτηνιατρείο της Ελισάβετ Χριστοφόρου στο οποίο θα γίνουν οι στειρώσεις.

Οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία από τον «Αίσωπο»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι πολυπόθητες στειρώσεις που είχαν ακυρωθεί, θα πραγματοποιηθούν. Μας δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία από την υπέροχη αυτή ομάδα εθελοντών γιατρών της Vets in Action και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Δήμο Καβάλας σας δίνουμε τις ημερομηνίες και τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά.

Από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 σε συνεργασία με τη Vets in Action και τον Δήμο Καβάλας, ο Αίσωπος θα πραγματοποιήσει δωρεάν στειρώσεις σε αδέσποτα σκυλιά και γάτες.

Οι στειρώσεις θα γίνουν και πάλι στο κτηνιατρείο της Ελισάβετ Χριστοφόρου (Β’ πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης).

Παρακαλούμε όσους γνωρίζουν και θέλουν να στειρώσουν αδέσποτα να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες τις οποίες δίνουμε παρακάτω. Τα σχόλια στην ανακοίνωση δεν θα λαμβάνονται υπόψη και δεν θα απαντάμε στα μηνύματα γιατί θα είναι πάρα πολλά. Ελπίζουμε αυτό να είναι κατανοητό από όλους.

Επίσης, μηνύματα τα οποία δε θα έχουν τα απαραίτητα στοιχεία δεν θα υπολογίζονται, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Προτεραιότητα θα δίνεται στα θηλυκά αδέσποτα και τα μηνύματα θα γίνονται δεκτά μέχρι και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ως τις 21:00.

Οι πληροφορίες τις οποίες πρέπει να παρέχουν οι ενδιαφερόμενοι

  • Όνομα και τηλέφωνο
  • Πόσα ζώα θέλουν να στειρώσουν
  • Γάτες ή σκύλους
  • Αρσενικά ή θηλυκά
  • Αν μπορεί εθελοντικά να βοηθήσει τις μέρες των στειρώσεων

Οι στειρώσεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας που θα κρατηθεί από τα μηνύματα τα οποία θα λάβουμε στη σελίδα μας στο facebook εδώ.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Vets in Action, τον Δήμο Καβάλας και την Ελισάβετ Χριστοφόρου που μας παραχώρησε για μία ακόμα φορά το κτηνιατρείο της για την πραγματοποίηση των στειρώσεων αυτών!

Καλή δύναμη σε όλους μας!